Pizza camembert

Una pizza per a amants del formatge

Com comentàvem en la recepta de la massa per a pizza, si hi ha un menjar tremendament popular arreu del món, aquest n’és la pizza. Un producte culinari que s’adapta perfectament als gustos de cada país, i de cada persona.

A mi, les pizzes amb formatge són les que més m’agraden, així que compartiré en aquest post una recepta senzilla per a fer pizza amb camembert. En lloc de poma també podríem posar ben bé pera -al vostre gust-, però el sabor de la poma fa molt bona lliga amb el del formatge.

Poma i formatge: una excel·lent combinació.

Recepta de pizza de poma, camembert i nous

Temps de preparació: 10′

Temps de repòs: 5′

Ingredients:

  • massa per a pizza
  • 1 poma golden
  • 1 ceba mitjana
  • 30 g de nous
  • 1 formatge camembert
  • sal
  • orenga

1 En una superfície llisa i ben neta, com el banc de la cuina o una taula, escamparem un poc de farina per poder treballar-hi la massa a sobre. Mentrestant, escalfarem el forn a 180 ºC.

2 Distribuirem una part de la ceba tallada a rodanxes fines.

3 Afegirem la poma, pelada i tallada en rodanxes fines, i el camembert, també tallat al vostre gust.

4 En aquest punt, hi afegirem un polsim de sal, i tot seguit enfornarem.

5 En uns 15 minuts, aproximadament, tindreu la pizza a punt.

L’orenga convé afegir-la quan la pizza ja estarà cuita, perquè no quede massa torrada. També es pot afegir uns minuts abans, encara que no és recomanable d’obrir el forn durant la cocció, perquè baixa molt la temperatura.

Què us ha semblat la recepta?

Si proveu de fer-la, envieu-me fotos i les compartiré a la secció Els lectors cuinen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *