Els lectors cuinen!

Els lectors cuinen les receptes i m’envien fotos!

Si alguna cosa em pot fer més feliç que el fet que seguiu les meues aventures culinàries al blog, és que poseu en pràctica les receptes que hi escric. I, si a més a més, m’envieu fotografies (per correu, per Facebook o per Instagram), ja no en puc estar més content!

Òscar M., que m’escriu des de Xeresa (La Safor), m’envia la foto de la recepta del pollastre al forn, marinat amb romer, mel i mostassa a l’antiga (maig 2020). “No puc estar més content pel teu interès!”
Estanislau P., m’envia aquesta fotografia del pa de soda des de Barcelona (juliol 2020). “Moltes gràcies Estanislau!”
Mireia E., d’Oliva (La Safor) ha preparat les sardines al forn i li han agradat moltíssim (juliol 2020). “Moltes gràcies Mireia!”
Laura M., d’Oliva (La Safor) m’ha enviat aquesta espectacular foto, i m’ha dit que ha quedat contentíssima amb la recepta de la paella amb ceba i bacallà (agost 2020). “Moltes gràcies Laura, i molt content de que t’haja agradat!”
Els ous a l’escocesa són una delícia! Eulàlia J., de Sabadell (Vallès Occidental) m’envia aquesta foto per donar-hi constància (agost 2020). “Moltes gràcies Eulàlia!”
M. J., de Quatretonda (Vall d’Albaida) ha quedat molt contenta amb la recepta del salmó marinat , i li ha agradat quasi tant com el pa de soda! (setembre 2020). “Moltes gràcies!!🥰😉 “
Mireu quin pollastre en cocotte! Eulàlia J., de Sabadell (Vallès Occidental) m’envia aquesta foto de la recepta (octubre 2020). “Moltes gràcies Eulàlia!”
Òscar M., que m’escriu des de Xeresa (La Safor), m’envia la foto de la recepta de la coca de pasta fullada amb patata i formatge fresc (maig 2021). “Molt content de que haja triomfat!”
David M. m’envia des de Gandia (La Safor) una foto de l’arròs Parellada (juny 2020). “Moltes gràcies per la foto i desvanit que t’haja agradat la recepta!”
Ester V. , des de Sabadell (Vallès Occidental), m’envia aquesta fotografia de les sardines al forn, que li han agradat molt com han quedat, i la forma tan neta i ràpida de preparar-les (juliol 2020). “Moltes gràcies Ester!”
Les sardines al forn és la recepta més popular del mes de juliol! Vicent C., de Gandia, (La Safor) m’envia aquesta foto (juliol 2020). “Moltíssimes gràcies!”
Ja heu provat a cuinar les hamburgueses casolanes? Són molt més saboroses i sanes que les industrials!
Laura C., d’Oliva (La Safor) les ha trobat boníssimes (agost 2020). “Gràcies Laura!”
Òscar M., que m’escriu des de la platja de Gandia (La Safor), ha gaudit acompanyant la cervesa IPA amb la sípia al forn -que ha quedat tan tendra-. (setembre 2020). “Salut, company!”
Aquesta coliflor gratinada a l’estil dels Alps té una pinta espectacular! M’envia la foto Montserrat (novembre 2020). “Moltes gràcies Montserrat!”
Vicent C. de Beniarjó (La Safor) m’envia una magnífica foto de la recepta de trena de pasta fullada (juliol 2021). “Moltes gràcies, i bon profit!”